Avem un salariat care a fost in concediu fara plata o luna de zile, iar cand a trebuit sa revina la lucru a venit cu demisia. Nu i s-au intocmit actele deoarece are luata in plus o zi de concediu de odihna pe care nu doreste sa o plateasca. Ce masuri se pot lua in acest caz?
Demisia este un act de vointa unilateral, este voita dansului de a se elibera de la munca. In contractul de munca sigurare un termen de preaviz in caz de demisie, deci mai are de lucrat la angajator.
Parerea mea este ca trebuie sa-i primiti demisia, in termenii contractuali, sa lucreze acele zile de preaviz si-i opriti suma platita in plus ptr concediul de odihna din banii ce trebuie sa-i dati ptr lichidarea la zi.
Demisie
felisana
Daca eu imi dau demisia de la firma la care lucrez, eu mai trebuie sa stau 15 zile calendaristice care constituie preavizul. intrebarea mea este daca eu sa ... (vezi toată discuția)
Demisie
VaduvaL
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca am avut contract pe perioada determinata pe 3 luni adica 03.06.2016-02.09.2016,iar pe 02.09.2016 am primit act aditional ... (vezi toată discuția)