avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt auto, predare la centru Remat fara acte!!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt auto, predare la centru Remat fara acte!!!!

Buna ziua!! Am si eu nevoie de cateva sfaturi in cazul unei probleme mai mult din partea unui avocat cine m-ar putea ajuta. Mi-a fost furata masina acum 5luni din Hunedoara, jud.Hunedoara, de o persoana din Turda. De curand mi-a fost gasita, mai bine zis a fost gasita persoana care mi-a furat masina, ca masina mi-au zis ca nu mai este. Individul respectiv a vandut-o la un centru Remat ceva de genul si masina a fost casata. Acum mi-au spus ca nu mai pot recupera mare lucru, dar totusi mai am o speranta. Impotriva acestui centru care a preluat masina FARA ACTE, FARA NIMIC, nu se poate face nimic? sa intentez vreun proces, mai pot recupera ceva, ce as putea sa mai fac in cazul asta? Acum astept sa vad cand va fi prima infatisare a procesului. Va rog cine ma poate ajuta cu un sfat sau cine mai este in cazul meu si ma poate ajuta , sunt dispusa sa ascult orice sfat. Va multumesc si astept opiniile dvs!

Alte discuții în legătură

Lege privind asigurarea marfii dintr-un magazin cu telefoane mobile. pyciu90 pyciu90 Buna ziua, Lucrez intr-un magazin de telefonie mobila din Bucuresti din care intr- zi a disparut dupa panou un telefon mobil destul de valoros. Uitandu-ne pe ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot recupera placutele de inmatriculare si talonul trimise in spania vially666 vially666 Am o masina inscrisa in spania si mi-au fost ridicate placutele de inmatriculare si talonul..am dat in judecata politia romana si am castigat primind decizia ... (vezi toată discuția)
Sfat/consiliere pentru o achizitie DLucian DLucian Buna ziua, Revin catre dumneavoastra cu o rugaminte pentru un sfat/consiliere. Noi am comandat in septembrie o masina din grupul VW, iar momentan din ... (vezi toată discuția)