avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Inregistrari contabile aferente facturilor externe
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Inregistrari contabile aferente facturilor externe

Buna ziua.
Am de inregistrat o factura externa din coreea cum se inregistreaza in contabilitate?
O zi buna.
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 23:04, 19 Iulie 2011
Este pentru marfa ?
Daca da :
marfa ( cu toate comisioanele incluse in val. marfii )- la curs dvi = furnizori ( eventual un analitic furnizori externi )
tva din dvi, deductibil

plata
furnizori = banca , la curs din data platii, cu influenta de curs pozitiva sau negativa intre curs dvi si curs din data platii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare dvi import temporar din 2006 definitivat - valoare statistica '' umflata'' rodicel rodicel Buna ziua, Ma poate ajuta cineva, va rog, cum se inregistreaza un dvi, in cazul in care: - cursul de schimb trecut pe dvi (rubrica 23) nu are nici o ... (vezi toată discuția)
Factura de avans Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea nelamurire: am primit o factura de avans pentru o marfa, baza:403,23 ron, TVA:96.77 ron, total 500 ron. a si ... (vezi toată discuția)
Avans furnizori modimpex modimpex buna ziua! as avea nevoie de un pic de ajutor in urmatoarea situatie: fac o plata prin banca catre un furnizor pe baza unei proforme; dupa doua zile imi vine ... (vezi toată discuția)