avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna contract civil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna contract civil

Buna, daca stie cineva despre concediul de odihna pt. salariati cu contract civil pt. durata determinata ( 1 an),Daca am dreptul anul acesta la ea?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 19 Iulie 2011
CO se acorda numai salariatilor care au incheiat c.i.m. sau raport de serviciu ... activitatea desfasurata in baza unui contract de prestari servicii nu confera prestatorului calitatea de salariat si , prin urmare, acesta nu poate beneficia de CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu neefectuat pfi Geaninna85 Geaninna85 Buna seara, lucrez de doi ca si PFI intr-o farmacie de circuit deschis,si in toata aceasta perioada(2 ani) am avut un concediu de odihna de 20 zile si nici nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Georgian2all Georgian2all In cazul semnarii unei renuntari la o colaborare, cu un preaviz de 30 zile; situatia e putin complicata: In contractul de colaborare s-a precizat acest termen ... (vezi toată discuția)
Drepturi co liviuteodorescu1953 liviuteodorescu1953 Buna ziua, doresc sa aflu daca un angajat,pe baza unui contract civil de prestari servicii,beneficiaza de concediul anual. Precizez faptul ca am fost ... (vezi toată discuția)