avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu neefectuat PFI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu neefectuat PFI

Buna seara,
lucrez de doi ca si PFI intr-o farmacie de circuit deschis,si in toata aceasta perioada(2 ani) am avut un concediu de odihna de 20 zile si nici nu pot sa il efectuez in viitorul apropiat datorita volumului mare de munca si al nr insuficient de angajati(avem o colega in concediu de boala de 5 luni si nici nu stim cand se inatoarce).Intrebarea mea este ce se intampla cu concediul de odihna neefectuat?pe anul in curs nu am inca luata nicio zi de concediu.
Va multumesc anticipat pt ajutor
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 2 Iulie 2013
Ce fel de contract aveti incheiat cu acea farmacie? C.i.m. sau contract de prestari servicii?
~ Conținut șters la cerere ~
Cu farmacia am incheiat un contract de prestari servicii
Activitatea desfasurata in baza unui astfel de contract nu va confera calitatea de salariat si prin urmare nu puteti beneficia de drepturile unui salariat. Acest contract este supus dispozitiilor Codului Civil si nu Codului Muncii.
Beneficiarul serviciilor prestate de o persoana fizica in baza unei conventii de prestari servicii nu are calitatea de angajator fata de prestatorul de servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de prestari servicii PUFACONT PUFACONT daca un om este incadrat cu contract de prestari servicii are dreptul la concediul de odihna? Va multumesc (vezi toată discuția)
Contract de munca arturo arturo Buna seara! Este vreo diferenta intre un contract individual de munca si un contract prestari servicii, care este aceasta? Sunt bugetara, dar deoarece imi ... (vezi toată discuția)
Contract civil de prestari servicii sau conventie civila elisabety_73 elisabety_73 Buna. Am tot citit aici pe forum si am ajuns la concluzia ca parerile sunt impartite. Am un caz" o firma x care are nevoie de muncitori zilieri-sezonieri". ... (vezi toată discuția)