avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inregistrare pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inregistrare pfa

Buna ziua.Daca sunt proaspat absolventa al unei facultati de drept si administratie publica, ma pot inregistra ca pfa pentru consultatii juridice?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ELLABV , utilizator 17:12, 19 Iulie 2011
nu. nu pot fi oferite consultatii juridice de catre consilierul juridic decat in relatia de angajat-angajator, deci doar angajatorului ii puteti oferi consultatii juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

absolventa facultatea de drept- consilier juridic aleb aleb Buna seara! Am absolvit facultatea de drept in iunie 2012 si in prezent sunt in cautarea unui loc de munca. As dori sa aflu modalitatile in care se poate ... (vezi toată discuția)
Pot da consultanta juridica pe pfa? anamaris anamaris buna ziua. sunt absolventa a facultatii de drept, si am un pfa din martie 2012. As fi vrut sa stiu daca as putea incheia vreo forma de colaborare cu un srl ... (vezi toată discuția)
Absolvent administratie publica - posturi posibile in domeniul privat Ionut B Ionut B Va rog sa ma ajutati intr-o mica problema: Am un angajat, proaspat absolvent al Fac. de Stiinte Administrative, specializ. Administratie publica, si as dori ... (vezi toată discuția)