avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reconstituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reconstituire

In baza legii fondului funciar mi sa reconstituit un drept de proprietate preluat de la bunica care este proprietar in coala Cf. Cine este obligat sa imi plateasca terenul fiindca o parte este ocupat de Coonsum Coop ( casa bunicii ) 200 metri la ocupat un vecin si 200 metri ocupat de o firma vecina . Cine este obligat sa imi plateasca terenul statul sau cei ce il tin fara acte ??
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 20:16, 19 Iulie 2011
eu i as da in judecata pe toti.. iar de la consumcoop as revendica si casa
In titlul de proprietate figureaza si suprafetele de teren respective ?

Daca da, nu este nimeni obligat sa va plateasca terenul, conform legii; dumneavoastra sunteti proprietar pe el.

Daca firma si vecinul au ocupat terenul fara drept, cu constructiile respective, atunci puteti sa ii obligati sa isi ridice constructiile.



~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S.o.s pop lili pop lili Reconstituire ......Comisia Judeteana de fond funciar mi-a reconstituit un drept de proprietate ce ne-a fost preluat abuziv in anul 1950. La noi nu a fost ... (vezi toată discuția)
Actiune in revendicare? radujit radujit Buna ziua! Problema pe care doresc sa v-o supun discutiei este urmatoarea: in urma cu cativa ani in urma am achizitionat un teren intr-un mic sat. Cum la ... (vezi toată discuția)
Legea18/1991 corinamarianaburlacu corinamarianaburlacu unchiul meu a solicitat si obtinut titlu de proprietate ca fiind unic mostenitor al bunicului meu cu toate ca tata traieste iar pe acest titlu cei din primarie ... (vezi toată discuția)