am avut proces la judecatorie si mi s-a admis actiunea plingere la legea 18 de reconstituire 15 ha teren . la tribunal s-a admis recursul comisiei fond funciar si s-a modificat in tot sentinta instantei de fond in sensul respingerii plingerii la legea fond funciar decizia s-a pronuntat pe 25 02 2011 cunoscind doar rezultatul , dar am luat la cunostiinta de motivarea hotaririi la arhiva judecatoriei pe 11 iulie 2011. . P e data de 25 martie 2011 am introdus cerere de revizuire la tribunal si am avut termen in 03 06 2011 dar atunci nu era redactata hotarirea adica motivarea , care a fost redactata pe 25 05 2011 , dar grefiera a spus in instanta la termenul din 03-06-2011 ca este inca la redactat la judecator si s-a aminat procesul pe 02- 09-2011, as dori sa ma ajutati sa-mi spuneti daca luind la cunostiinta pe 11 iulie 2011 de motivarea hotaririi de la arhiva judecatoriei , pot introduce in acelasi timp si contestatie in anulare, deoarece contestatia in anulare se introduce in 15 zile de cind am luat cunostiinta de decizia ramasa definitiva. , adica daca introduce simultan si revizuire si contestatie in anulare motivata contestatia de faptul ca instanta admitind recursul nu a cerecetat motivul de respingere invocat de mine. va multumesc
Nu va incadrati in motivul de contestatie privitor la nepronuntarea instantei, intrucat acest motiv are in vedere nepronuntarea instantei de recurs asupra motivelor de modificare sau de casare a hotararii. Adica asupra motivelor invocate de partea care a formulat recurs. Nu are in vedere nepronuntarea instantei asupra tuturor apararilor invocate de intimat prin intampinare.
In termen pentru formularea contestatiei in anulare, sunteti.
Da. este posibil. Motivele de revizuire si de contestatii in anulare sunt diferite. Daca exista motive pentru ambele cai extraordinare de atac, pot fi exercitate amandoua.
Analizati, insa, si sansele de reusita ale cererilor pe care doriti sa le formulati.