avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Solicitare acord vecini pentru plasare schele in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Solicitare acord vecini pentru plasare schele in vederea termoizolarii exterioare

Pentru amplasarea schelelor, in vederea termoizolarii exterioare a apartamentului, este necesar acordul vecinilor?
Daca unul dintre ei nu este de acord, nu pot sa-mi izolez apartamentul apartamentul pe exterior?
Exista o lege, ceva, care sa stipuleze acest aspect?

Va multumesc anticipat pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 21:59, 19 Iulie 2011
Pentru izolare, mai intai trebuie sa aveti autorizatie de construire.
Autorizatia de construire se emite doar cu acordul vecinilor si al Asociatiei de proprietari.

Dupa aceea se pot monta schele si incepe izolarea.

Alberto Kurtyan
Ultima modificare: Marți, 19 Iulie 2011
Albert Kurtyan, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolatie apartament... gratyela gratyela Buna ziua.... Odata cu venirea primaverii,(si ajutorul parintilor),dorim sa izolam apartamentul din motive strict ce tin de siguranta sanatatii familiei....o ... (vezi toată discuția)
Amplasare benner pe peretele exterior al apartamentului LAUAND LAUAND detin un ap.transformat in spatiu comercial,la parterul unui bloc si am niste intrebari referitoare la amplasarea unor bennere . as dori sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)
Izolatie termica fatada bloc nicuplacinta nicuplacinta cei de facut locuiesc la etaju 4 acum 1 luna miam izolat terasa singur nici un vecin nu a pus 1 leu azi aud ca vecinu de la et 3 vrea sasi izoleze fatada cu ... (vezi toată discuția)