avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... permis de munca in spania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

permis de munca in spania

Ma poate lamuri si pe mine cineva cum anume pot obtine un permis de munca in spania? ce acte imi trebuie sau ce anume trebuie sa fac.? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:28, 23 Iulie 2011
Nu aveti nevoie INCA de permis de munca in Spania. Mergeti la primaria din orasul in care sunteti si inregistrativa la evidenta populatiei.

La finalul acestei saptamani Guvernul Spaniol va impune din nou limitari pentru românii si bulgarii care vin in Spania dupa data impunerii limitarilor.
Ultima modificare: Marți, 19 Iulie 2011
ContSters98245, utilizator
Guvernul de la Madrid a decis să ceară permis de muncă românilor care doresc să se angajeze în Spania. Măsura pe care ar urma să o ia guvernul din care face parte nu îi vizează pe cei care au deja contracte de muncă în Spania. În plus, ar putea fi reanalizată după un an.
[ link extern ]


Vedeti si acest link
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iulie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de munca spania ContSters247990 ContSters247990 cum sa obtin permisul de munca tinand cont ca am lucrat 5 ani in spania in agricultura iar in momentul cand s-a dat legea eram in romania.in septembrie am ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere furat in spania gabymad77 gabymad77 buna,mi sa furat portolelul cu banii cardurile si permisul de conducere,am facut plangere aici in spania,intrebarea mea este,acum in romania pot cere alt ... (vezi toată discuția)
Probleme de munca,discriminare si maltratare dragusin tite adrian dragusin tite adrian nu stiu ce sa mai fac si an ce parte sa o iau?am probleme mari la munca.lucrez an spania de 3ani cu acte an tot acest timp am fost pus an fata unei ... (vezi toată discuția)