avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis de conducere furat in spania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis de conducere furat in spania

buna,mi sa furat portolelul cu banii cardurile si permisul de conducere,am facut plangere aici in spania,intrebarea mea este,acum in romania pot cere alt permis?
sau care ar fi procedura?
aici mi sa spus ca pot sa merg la consulat sa mi se faca o recunoastere de permis sau asa ceva si apoi cu acel document sa merg la directia generala de trafic din madrid sa imi elibereze un permis de conducere spaniol dar eu nu vreau permis spaniol vreau romanesc,in tara il pot obtine?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 20:06, 5 Noiembrie 2009

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat in spania mariannedelcu mariannedelcu sal,detin permis de conducere spaniol,mi-a fost suspendat dreptu de a conduce pe 6 luni!!!!!!!!!sunt sofer de tir,am lucrat pana in 2012,februarie,la firma ... (vezi toată discuția)
Documente expirate - spania lorenabercea lorenabercea buna,am vrut sa ma angajez si mi-am dat seama ca am buletinul expirat si pasaportul il aveam expirat mai demult dar cum nu aveam nevoie de el nu lam ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere spaniol expirat loredanadumitrache loredanadumitrache Buna ziua, Unui cetatean spaniol cu resedinta temporara in Romania inscris ca no-rezident la Ambasada Spaniei din Romania ii va expira permisul de conducere ... (vezi toată discuția)