avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract colectiv de munca

Va rog sa ma lamuriti:angajatorul cu care sunt in negocieri mi-a spus ca "prevederile contractului colectiv de munca pe ramura sanitara ,fiind pe 2008-2010,inceteaza la 2 ani de la data publicarii(art7 alineatul 1)" si ca nu exista nici un act aditional care sa-i confirme valabilitatea si pentru anul 2011.Va rog sa-mi indicati exact si suportul legal!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:19, 20 Iulie 2011
Pai, suportul legal este tocmai articolul citat de dvs., din CCM pe ramura.
dora_popa71 a scris:

Va rog sa ma lamuriti:angajatorul cu care sunt in negocieri mi-a spus ca "prevederile contractului colectiv de munca pe ramura sanitara ,fiind pe 2008-2010,inceteaza la 2 ani de la data publicarii(art7 alineatul 1)" si ca nu exista nici un act aditional care sa-i confirme valabilitatea si pentru anul 2011.Va rog sa-mi indicati exact si suportul legal!

1. Este vorba despre art.17 alin.1 din CCM si nu art.7 alin.1.

2. CCM la nivel de ramura sanitara si-a incetat aplicabilitatea la data de 20.10.2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

ccm la nivel de ramura Megan Megan Exista CCM la nivel de ramura VALABIL pe anul 2011? unde il pot gasi? (vezi toată discuția)
notificare concediere Lungu Constantin Lungu Constantin cat timp are efecte notificarea pentru cancedierea colectiva din momentul emiterii? (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca Danna_Alina Danna_Alina Buna seara, va rog ... imi poate spune cineva daca mai este valabil si pana cand Contractul colectiv de munca la nivel de ramura - cultura? (vezi toată discuția)