avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte gresite
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte gresite

Buna ziua,

Bunica a decedat acum cateva luni, iar in casa nu am gasit certificatul de nastere.
Scotand duplicatul din satul unde s-a nascut am realizat ca data nasterii e 16 aprilie si nu 26 aprilie cum stiam noi. In buletin, certificatul de deces, actul de cumparare a casei.este trecuta ca data a nasterii 26 aprilie iar CNP-ul atribuit prin anii 90 si scris de mana pe buletinul ei este tot cu 26.

Cautand prin acte am realizat ca pe certificatul de casatorie scrie tot 16 aprilie. Buletinul a fost facut in 1977 si nu l-a mai schimbat de atunci.

Ce putem face? Dorim sa deschidem succesiunea si nu stiu ce sa fac. Cum sa ma prezint la notariat cu astfel de acte si ce sa zic?

Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 21:09, 24 August 2011
mergi cu incredere, ca doar nu tu ai facut actul sau...?
la succesiune va trebuie certificatul de deces nu cel de nastere.
Mergeti la notariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune mama -fiu , nume diferite GME GME Deoarece vreau sa deschid o succesiune dupa tatal meu incerc sa constitui masa succesorala ( nu a fost facuta succesiunea dupa bunica) dar... aici intervine ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune - lipsa documente malina_13 malina_13 Buna ziua, In 1983 se incheia un certificat de mostenitor dupa strabunicul sotului, certificat in care mostenitorii erau strabunica (1/4) si bunicul lui ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere elenae elenae Buna ziua, ma poate lamuri cineva? Soacra mea si-a pierdut certificatul de nastre locuieste in Constanta si are 80 de ani, dar a fost nascuta in Ialomita. Am ... (vezi toată discuția)