Deoarece vreau sa deschid o succesiune dupa tatal meu incerc sa constitui masa succesorala ( nu a fost facuta succesiunea dupa bunica) dar... aici intervine "problema " mea .Bunica ( mama tatalui ) la momentul decesului ( an 2009 ) are un nume si tata un nume ( doar ca pe certificatul lui de nastere la numele mamei e aceelasi nume ) .Nu am reusit sa gasesc nici un document care sa dovedesca casatoria si divortul ( despartirea ) bunicilor iar notarul spune ca nu pot introduce succesiunea mama-fiu daca nu aduc la dosar certificatul de nastere, certificatul de casatorie si de divort al bunicii.Problema este ca nu stiu orasul natal al bunicii ( desi pe certificatul de deces este trecut unul , din informatiile mele stiu ca nu este nascuta acolo ) iar despre divort nu am nici cea mai vaga idee .As dorii sa aflu catre ce institutie sa ma intrept pentru a obtine duplicate ale actelor tinand cont ca data nasterii este in 1918 .Singurul fapt cert este CNP-ul care a fost inscris la un moment dat pe BI si apoi pe certificatul de deces .Multumesc anticipat tuturor care pot sa-mi dea o mina de ajutor in rezolvarea problemei