Eeeeei, Mihai draga, daca il aveam.......:(
Pe vremea aia nu era CNP.. nici data nasterii sau locul nu le cunosc.. Stiu doar numele parintilor, ai bunicilor, cum ar veni...
Totusi, inclin sa cred ca persoana a decedat. In mod normal, daca era in viata, trebuia ca INEP-ul sa ii ceara acordul pentru a i se dezvalui datele de stare civila, nu??
Dar nu mi-e clar daca INEP-ul trebuia sa imi comunice ceva de genul "persoana nu doreste sa fie contactata". Mi s-a raspuns doar "aduceti certificatul de grefa" ..
La "nesecret" la Romtelecom sunt vreo 2 sute si ceva de persoane cu numele tatalui, doar in Bucuresti... Or mai fi si prin tara cateva mii, si la secret, si la alte companiii...
Sincer, nu vad alta solutie decat sa deschid o succesiune in instanta, il fac parat pe un prieten al "copilului" (are 44 de ani acum):D, aleg la intamplare o judecatorie care mi-e mai aproape de birou, scot certificatul de grefa si cu asta, basta !
Dar, pe langa jena de a ma prezenta in instanta cu asa ceva, risc sa fac praf orice tentativa de recuperare a unei relatii intre fiu si tata...daca acesta mai traieste, reactia lui ar putea fi "ce, gata, ma vroiai mort"?...#-o