avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare onorariu avocat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare onorariu avocat

Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. Am avut un litigiu de munca, am angajat un avocat cu care am incheiat un contract de reprezentare nu am primit chitanta pentru banii dati la momentul respectiv si nici in prezent, in cererea de chemare in judecata nu era precizat si recuperarea onorariului de avocat. S-a terminat procesul faza pe fond (cu rezultat pozitiv) si pe tmb.ro a aparut rezultatul favorabil pentru mine cu tot ceea ce am cerut mai putin cheltuielile de judecata (!!!!onorariu de avocat pentru care nu am primit chitanta).
Avocatul mi-a spus ca onorariu de avocat se va recupera la "investitura".
Va rog sa imi spuneti ce sanse mai am sa recuperez si onorariu de avocat si care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurg.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iulie 2011
Marius0123, utilizator
Cel mai recent răspuns: CMirela , utilizator 09:23, 6 Octombrie 2011
Raspunsul citat chiar este gresit ... investirea cu formula executorie este o procedura necontencioasa , prin formularea unei astfel de cereri partea interesata nu poate solicita si altceva , deja litigiul este incetat ...
Freelis, asta banuiam si eu: ca nu-mi voi recupera decat cat a hotarat judecatorul, respectiv 500 euro, iar pe ceilalti ii pierd.
Adelaida, am chitanta de la avocat in care e precizat onorariul platit (e factura), iar recuperarea cheltuielilor de judecata sigur ca am cerut-o, ca doar e normal acest lucru: nu eu sunt cea vinovata, asa ca de ce sa platesc eu? Iar pe avocat nu vreau sa-l reclam la barou. Intrebam cum e cu recuperarea banilor in cazul in care renunt la acest avocat care nu-si face treaba. Si mai intrebam daca recuperarea cheltuielilor de judecata se cumuleaza daca renunt la un avocat si-mi iau altul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli executare mihasim mihasim In procesul verbal primit de la executor apare o suma corespondenta \"onorariului de avocat\" ce intra la categoria \"cheltuieli de executare\" . Ce inseamna ... (vezi toată discuția)
Avocatul nu cere cheltuieli de judecata ! bukinst bukinst In mai multe procese pe care le/am castigat pe fond dar paratul a facut apel, avocatul meu nu a solicitat cheltuieli de judecata, desi nu mi-a cerut parerea ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata vorhei vorhei Permiteti-mi sa va supun atentiei urmatoarea problema pe care sper sa o rezolv cu ajutorul Dvs. In data de 17.03.2009 printr-o sentinta ... (vezi toată discuția)