In procesul verbal primit de la executor apare o suma corespondenta "onorariului de avocat" ce intra la categoria "cheltuieli de executare" . Ce inseamna aceasta? De ce s-o platesc eu? Angajeaza executorul avocat ca sa ce...?X-(
Nu a angajat executorul avocat , ci creditorul care a solicitat executarea silita! Si onorariul avocatului face parte integranta din cheltuielile de executare (ca si onorariul executorului judecatoresc) , cheltuieli pe care le veti suporta dvs!!!
:DB-):D
Multumesc. Asadar creditorul si-a angajat avocat sa-i reprezinte interesele. Pot solicita chitanta sau o dovada prin care i s-a facut plata avocatului de catre creditor? Acestia sunt rude si mira-m-as eu sa-i fi luat bani....X-(
Nu are importanta faptul ca avocatul si creditorul sunt rude. Daca acel creditor nu stie care sunt pasii de urmat pentru a-si recupera cheltuielile de judecata, isi angajeaza un avocat care sa se ocupe de aceste aspecte: investirea cu formula executorie a hotararii, apelarea la excutor.
Multumesc. Asadar creditorul si-a angajat avocat sa-i reprezinte interesele. Pot solicita chitanta sau o dovada prin care i s-a facut plata avocatului de catre creditor? Acestia sunt rude si mira-m-as eu sa-i fi luat bani....X-(
La dosar ar trebui sa existe copie de pe chitanta prin care s-a platit acel onorariu avocatului ...