avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... despagudiri deportati in Baragan
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

despagudiri deportati in Baragan

Buna ziua
Mama si fratele sau impreuna cu parintii, 2 bunici (decedati in Baragan) si o strabunica au fost deportati in Baragan. Mama impreuna cu fratele sau au depus dosar la judecatorie pentru despagubiri. Doresc sa stiu daca era mai bine daca mama si fratele sau depuneau dosare separate si daca eu impreuna cu fratii mei putem depune aceste dosare dupa bunici impreuna sau separat fiecare.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna dimineața, am și eu o întrebare legata de pensia pentru ... Anomar1985 Anomar1985 Buna dimineața, am și eu o întrebare legata de pensia pentru moștenitorii persoanelor deportate. Bunica mea a fost deportata în Călărași din Baragan ... (vezi toată discuția)
Dreturi mostenitori deportati in baragan karytat karytat As dori sa stiu daca eu si sora mea beneficiem de vre-un drept in calitate de mostenitori ai unui deportat in Baragan. Precizez ca tatal meu a fost deportat in ... (vezi toată discuția)
Dreptul comun-legea 9/1998 miab miab Tatal meu(decedat in 1992)facea parte dintr-o familie cu 5 copii.Sora cea mare a facut un dosar pentru despagubiri la legea 9/1998 din partea bunicii lor ... (vezi toată discuția)