avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna dimineața, am și eu o întrebare legata de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna dimineața, am și eu o întrebare legata de pensia pentru ...

Buna dimineața, am și eu o întrebare legata de pensia pentru moștenitorii persoanelor deportate. Bunica mea a fost deportata în Călărași din Baragan în anul 1962, tatăl meu având atunci vârsta de 8 ani. Tatăl meu a decedat în anul 2003 iar frații lui au depus dosarele, anul trecut, pentru pensia de pe urma bunicii mele pentru ca au fost deportati. Întrebarea mea este dacă eu, mostenitoarea lui de drept si nepoata bunicii deportatate pot beneficia de aceasta pensie ? Mii de mulțumiri. O zi frumoasa.
Ultima modificare: Joi, 28 Iulie 2022
Anomar1985, utilizator

Alte discuții în legătură

Despagudiri deportati in baragan cori-neli cori-neli Buna ziua Mama si fratele sau impreuna cu parintii, 2 bunici (decedati in Baragan) si o strabunica au fost deportati in Baragan. Mama impreuna cu fratele sau ... (vezi toată discuția)
Legea 221/2009 (deportare in baragan) christinebde christinebde Buna ziua Bunica mea, decedata in 2002 si traind din 1991 in Germania, a fost deportata in Baragan intre anii 1951 si 1955. Intrebarea mea este daca tatal ... (vezi toată discuția)
Dreturi mostenitori deportati in baragan karytat karytat As dori sa stiu daca eu si sora mea beneficiem de vre-un drept in calitate de mostenitori ai unui deportat in Baragan. Precizez ca tatal meu a fost deportat in ... (vezi toată discuția)