avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... rau platnici
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

rau platnici

Buna ziua,
as dori sa stiu cum se intocmeste un dosar pentru un rau platnic.Avocatul pe care il avem nu ne-a lamutit f mult ca atare avem de excetat silit dar nu avem pe cine deoarece persoanele nu sunt de gasit.E o chestiune mai complicata.Doar atat ma intereseseaza cum ar trebui pregatit un dosar in instanta ,care ste procedura?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:17, 20 Iulie 2011
dana_m76 a scris:

Avocatul pe care il avem nu ne-a lamutit f mult

Atunci faceti cumva sa nu-l mai aveti.
Faceti o cerere de chemare in judecata, anexati listele cu cotele de la intretinere, daca exista si penalitati, aveti nevoie de hotararea sau PV A.G.A, eventual depuneti sumele esalonate, toate in 2 exemplare. Introduceti actiunea la judecatorie, o motivati in fapt cu neplata restantelor si in drept cu legea 230/2007, a asociatiilor de proprietari.
Un bun presedinte prima data pune privilegiu imobiliar pe acel apartament si dupa aceea obtine urgent o ordonanta prezidentiala pentru executare silita. Schimba-ti urgent avocatul angajat.:((:((:((
ogra a scris:

Un bun presedinte prima data pune privilegiu imobiliar pe acel apartament si dupa aceea obtine urgent o ordonanta prezidentiala pentru executare silita. Schimba-ti urgent avocatul angajat.:((:((:((


Ce inseamna <a pune privilegiu imobiliar> ? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iulie 2011
Elidor, utilizator
Presedintele are obligatia fata de proprietari care au acordat mandatul de a reprezenta interesele lor de a inscrie un privilegiu imobiliar cu rang prioritar pentru asociatie in cazul proprietarilor restantieri, la biroul de" carte funciara" prin care se stopeaza vanzarea apartamentelor pana la data platii datoriilor catre asociatie. Nu degeaba insist pe forum ca la asociati trebuie angajati persoane competente.:rtfm::closedtopic::thumbdown:
Putem invata si din mers,cele mai multe asociatii abia isi pot plati administratorul,in afara diverselor lucrari de intretinene in bune conditii a cladirii.Si ,apoi , de aceea am accesat acest forum, ca sa ne lamurim si sa stim cum sa procedam mai bine cei care nu avem pensii prea mari. Eu nu am salariu, ca presedinta si nici nu as putea indrazni sa pretind.dar vreau sa imi fac treaba cat mai bine. Credeti ca nu mai avem capacitatea de a invata,chiar daca suntem pensionari? Sunt destule exceptii!
Va multumesc pentru raspunsul de fond,iar corect se scrie" asociatii"!:rtfm:

Alte discuții în legătură

Delapidare savarsita de administrator bloc-procedura inscrierii privilegiului imobiliar andreeakristina andreeakristina buna ziua, in cazul in care un administrator de bloc a sustras bani din fondurile asociatiei si a realizat un prejudiciu, asociatia de proprietari, prin ... (vezi toată discuția)
Privilegiu imobiliar UCH UCH Situatia este urmatoarea : un membru al unei asociatii de proprietari, dator la asociatie, a decedat. Apartamentul va fi impartit mostenitorilor : ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! avem si noi un privilegiu imobiliar pe apartament ... Byageo1 Byageo1 Buna ziua! Avem si noi un privilegiu imobiliar pe apartament instituit in 2012 de catre asociatia de proprietari. Asociatia de proprietari ne a dat o ... (vezi toată discuția)