avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii nr de ore platite pe luna ce apar in declaratia 112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

nr de ore platite pe luna ce apar in declaratia 112

buna ziua,

Am o intrebare: intr-o luna in care sunt 21 de zile lucratoare, deci 168 ore lucratoare, se pot plati 165 de ore?

Intreb pentru ca intr-o zi un angajat a lucrat 5 ore si a plecat cu 3 ore mai devreme de terminarea programului.

In declaratia 112 nu trebuie sa fie trecute "zile" ?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Iryna28 , utilizator 21:48, 27 Iulie 2011
Pot fi trecute 165 de zile si nu numarul maxim chiasr daca pontati pentru 21 de zile, numarul orelor lucrate nu trebuie neaparat sa fie de 8, cum ar fi de exemplu la contractele in timp partial
Multumesc pt raspuns.

Tot legat de acest caz: cate tichete ar trebui sa primeasca respectivul? cum ar fi corect? 20 sau 21?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent!! - problema ore lucrate vicsilron vicsilron Buna ziua, Apelez din nou la sfaturile dvs. Am urmatorul caz. Salariatii unei societati sunt incadrati cu contract de munca 8 ore/zi. Ei se prezinta in ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna angajat 2 ore/zi violiza violiza buna ziua, sunt angajata cu 2 ore/ zi si as vrea sa stiu cum pot beneficia de concediu de odihna si cum ar fi corect: 1) 5 zile lucratoare pontate cu 8 ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa DanaDM DanaDM Buna ziua, Va rog sa imi comunicati cum interpretati urmatoarea speta privind acordarea tichetelor de masa: - De exemplu, un angajat intr-o luna cu 21 zile ... (vezi toată discuția)