avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... poprire anaf si hotarare definitiva
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

poprire anaf si hotarare definitiva

situatia e urmatoarea: suma restanta la plata.
primesc poprire anaf pentru intreaga suma, achit partial.
ulterior, creditorul meu inregistreaza cerere pe oug 119 si se admite, instanta obligandu-ma sa achit creditorului suma restanta.
platesc restul debitului in baza popririi in contul de trezorerie sau in contul creditorului?
multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: anna2000 , utilizator 17:58, 20 Iulie 2011
In contul creditorului.
achitati suma restanta in contul creditorului.
sigur-sigur?
suma din hotarare era deja poprita la data la care creditorul a inregistrat cererea ...
deci si cand s-a admis...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent....poprire conturi ghimicim ghimicim a fost poprit un cont al societatii pt care lucrez. cum pot ridicca porirea cat mai repede? (vezi toată discuția)
Ajutooor!!!!creanta fiscala /poprire contribuabilamarat contribuabilamarat Buna ziua,am o adresa de infiintare a popririi pe contul bancar de credit,de la Fisc,pt suma de 1200 ron.Am achitat fuguta 800 lei in contul bancii,eu stiind ... (vezi toată discuția)
Validare poprire MihaiCL MihaiCL Buna ziua. Am avut un credit la un CAR pe care nu am putut plati o perioada. S a inceput executarea silita a girantului, s a trimis poprire la firma la care ... (vezi toată discuția)