avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social

Va rog sa-mi spuneti daca pentru sediu social al unui SRL contractul de comodat trebuie inregistrat la Administratia Finaciara daca administratorul societatii este si proprietarul apartamentului.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: vernescu , utilizator 18:23, 20 Iulie 2011
nu, la administratia financiara se inregistreaza doar contractele de inchiriere, in vederea impozitarii veniturilor obtinute din chirii.
Multumesc.
Daca apartamentul este luat cu credit de la banca este nevoie de acordul bancii ?

Daca am un spatiu doar pentru depozitare trebuie declarat ca punc de lucru ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat intre mine ca p.f. si srl al carei proprietar sunt federica federica De curand mi-am deschis o firma si am incheiat un contract de comodat cu punctul de lucru in apartamentul in care locuiesc si care este proprietatea mea.In ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere spatiu intre doua societati gabitza1980 gabitza1980 acest contract de inchiriere spatiu intre doua societati se face la un notar sau pur si simplu administratorul sau oricine altcineva din firma il poate intocmi? (vezi toată discuția)
Contractul de comodat trebuie sa fie semnat de ambii proprietari nokita nokita Buna ziua, In primul rand va urez Craciun fericit si mult succes in tot ce intreprindeti! Sunt un nou utilizator al forumului dvs. pe care il gasesc foarte ... (vezi toată discuția)