avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... proprire cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

proprire cont

mi s-a blocat contul de salarii din cauza unei propriri ca urmare a unui credit neachitat care a ajuns la un executor bancar - existand deasemenea o sentinta judecatoreasca definitiva.
intrebare:sunt blocate toate conturile bancare pe care le detin sau daca deschid un alt cont curent la o alta banca se blocheaza automat si acela daca se fac operatiuni?
Multumesc.
conturile viitoare se vor popri in masura in care executorul va trimite o noua adresa de poprire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprirea de catre executor a diurnei...??? rogosz_radu rogosz_radu am fost executat de catre un executor judecatoresc in urma unei sentinte date de judecatoria Sibiu judecata de care habar nu aveam am aflat ieri de pe sit-ul ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar mosquito mosquito Salut. Am o poprire pe contul bancar de acum vreun an pentru un credit neachitat in valoare de ~5000 ron. Nu lucrez nicaieri, nu am salariu, am cateva ... (vezi toată discuția)
Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să ... elsussy elsussy Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să îmi blocheze întreaga sumă aflată in cont? Ce as putea face ca banca să îmi permită ... (vezi toată discuția)