avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie pentru crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie pentru crestere copil

Buna ziua, sunt insarcinata si sunt angajata la o firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata la un program de 2 ore. Din data de 15 august firma la care lucrez imi modifica contractul din perioada nedeterminata in determinata incepand cu data de 15 august - 15 noiembrie. Contractul imi expira inainte de nastere cu 2 saptamani, mai pot beneficia de concediu pentru crestere copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:12, 21 Iulie 2011
iuliana c. a scris:

Multumesc pentru raspuns, dar eu am 12 luni la un program de 2 ore nu sunt la norma intreaga. As avea posibilitatea sa mai beneficiez de somaj?

In aceste conditii nu beneficiati de somaj ... v-ar trebui sa aveti un stagiu minim de 12 luni realizat in conditiile in care ati avut c.i.m. cu norma intreaga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am cim cu 6 ore imi afecteaza concediul de maternitate? Andreea Erdei Andreea Erdei Sunt angajata la o firma cu 6 ore de peste un an si ceva pot sa intru in maternitate daca am contract de munca pe perioada nedeterminata ? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil de durata de 2 ani AKANTHA09 AKANTHA09 Buna ziua, sunt gravida in 23 de saptamani, am semnat contractul de munca pe data de 06-11-12. Data prevazuta pentru nastere este 23-10-13. intrebarile ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de concediu prenatal si de indemnizatie pentru ccc? costieanuida costieanuida Buna Ziua, As avea niste nelamuriri. Sunt insarcinata iar data probabila de nastere este 14 iunie 2011. Mentionez ca, contractul meu de munca a inceput in ... (vezi toată discuția)