avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale certificat constatator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

certificat constatator

Pentru o farmacie, societate comerciala, este obligatorie emiterea certificatului constatator?
Care este procedura?
Ultima modificare: Joi, 21 Iulie 2011
marianajerpelea, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 08:52, 21 Iulie 2011
Exista doua tipuri de certificate constatatoare:
- unul de informare
- altul de autorizare
Daca doriti sa desfasurati activitatea respectiva, adica cea de farmacie, de buna seama va trebui sa aveti certificat constatator de autorizare. Acesta il obtineti prin depunerea la registrul comertului a unei cereri de inregistrare si a unei declaratii tipizate model 2 sau 3 in baza careia vi se elibereaza actul dorit. ( asta in cazul in care obiectul de activitate al societatii aveti inscris codul 4773). Costul in aceasta situatie este de aproximativ 100 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un srl tory74 tory74 ce acte imi trebuiesc pt. suspendarea unui srl si pe cecperioada pot sal suspend (vezi toată discuția)
Complectare obiect de activitate DANI70 DANI70 Daca la un punct de lucru am ca obiect de activitate o patiserie si vreau sa deschud tot acolo si un fast food ce trebie sa fac? Trebuie sa merg la registrul ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator ldona ldona buna, stie cineva ce acte sunt necesare pt. obtinere certificat constatator de la Registrul Comertului? (vezi toată discuția)