avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale complectare obiect de activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

complectare obiect de activitate

Daca la un punct de lucru am ca obiect de activitate o patiserie si vreau sa deschud tot acolo si un fast food ce trebie sa fac? Trebuie sa merg la registrul comertului? Si ce acte trebuie sa duc?Va multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:33, 7 August 2011
In statul firmei aveti acel obiect de activitate? daca nu, trebuie modificat actul constitutiv, in baza unei hotarari a asociatilor, ambele se depun la ORC se publica in M.Of. al Romaniei.
Ultima modificare: Duminică, 7 August 2011
ContSters217470, utilizator
Trebuie ca spatiul sa permita atat functionarea fast-foodului cat si a patiseriei pe doua coduri distincte: 1071 si 5610. Daca aveti autorizat doar unul dintre coduri depuneti declaratia rectificativa model 3 la registrul comertului alaturi de actualul certificat constatator de autorizare, cerere tipizata de inregistrare cu costuri de aproximativ 100 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod(uri) caen pentru fast-food sau clatitarie? ElenaComanescu ElenaComanescu Buna ziua, Doresc sa imi deschid o intreprindere mica care sa se axeze pe producerea si comercializarea clatitelor dar la acestea sa pot vinde si un suc, o ... (vezi toată discuția)
Autorizare ob. de activ. AMF2010 AMF2010 Buna, daca am ca obiect de activ. trecut in statut, comercializarea de paine...si vreau sa iau o franciza pe produse de patiserie pt. comercializarea lor, ... (vezi toată discuția)
Autorizatii pentru functionarea unui fast food onumkv onumkv vreau sa-mi deschid un fast food !!!! am modificat actul constitutiv si codurile aferente desfasurarii activitatii : 5610, 5629, 5621....in cateva zile ar ... (vezi toată discuția)