avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro raspuns
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

raspuns

Buna,e OK,ma bucur ca existati..dar am inteles ca o sa fiu anuntata prin e-mail in momentul in care voi primi un raspuns la itrebarea mea,DAR NU S-A INTIMPLAT ASA;o zi frumoasa
Cel mai recent răspuns: emanuellen , utilizator 22:16, 11 August 2008
Dar care este intrebarea ????si tie o zi frumoasa . :yeah:
Vezi raspunsurile date la mesajul postat de tine pe topicul de mai jos
www.avocatnet.ro/content/for...

Ca sa fii anuntata cand apare un raspuns trebuie sa bifezi casuta care apare imediat dupa randurile scrise cu rosu, si anume "Prin postarea acestui mesaj declar ca sunt de acord si respect regulamentul Forum-ului Avocatnet.ro.
In plus, inteleg sunt de acord ca discutiile din Forum nu constituie consultanta juridica."
:)
MA BUCURA ENORM CA AM DESCOPERIT ACEST SITE! TINETI-O TOT ASA! VIATA LUNGA SA AIBA!!!
tudorioan a scris:

MA BUCURA ENORM CA AM DESCOPERIT ACEST SITE! TINETI-O TOT ASA! VIATA LUNGA SA AIBA!!!

Nu aveti voie sa scrieti cu litere de tipar, este impotriva regulamentului.
Imi cer scuze! Am incalcat o prevedere din regulament! Nu se va mai repeta, cu siguranta!!!

Alte discuții în legătură

Bifare casuta pentru a primi alerte CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Cred ca este o idee buna cu bifarea casutei pentru a primi alerte. Constituie o adevarata manifestare de vointa in acest sens a celor care isi exprima ... (vezi toată discuția)
Eliberare teren Barlaulivia Barlaulivia MOSTENESC CU CERTIFICAT DE MOSTENITOR O SUPRAFATA DE TEREN EXTRAVILAN, DIN 2011. TERENUL ESTE FOLOSIT DE APROXIMATIV 80/90 ANI DE ... (vezi toată discuția)
O noua prezentare a forumului Cornel  Vasile Cornel Vasile =D> Felicitari ...o super prezentare a forumului.....:) (vezi toată discuția)