avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eliberare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eliberare teren

MOSTENESC CU CERTIFICAT DE MOSTENITOR O SUPRAFATA DE TEREN EXTRAVILAN, DIN 2011. TERENUL ESTE FOLOSIT DE APROXIMATIV 80/90 ANI DE O PERSOANA CARE NU A INTENTAT NICI A ACTIUNE PANA IN PREZENT .
CE SANSE AM DE CASTIG IN INSTANTA?.
Cel mai recent răspuns: Barlaulivia , utilizator 21:50, 3 Februarie 2014
Atata timp cat nu si-a valorificat dreptul de uzucapiune, aveti dreptul sa va revendicati terenul, invocand chiar lipsa de interes a celui care are folosinta, sa-l inscrieti in carte funciara si la impozite si taxe pentru opozabilitate fata de terti.

Nu puteti afla cu certitudine daca rezultatul este pozitiv sau nu. Tineti cont ca aveti un partener si nu cunoasteti care este atuul lui, motivat chiar si de acea stare de pasivitate.
Verificati registrul agricol, un istoric de rol fiscal. Solicitati un extras de carte funciara, o situatie juridca, etc.
MULTUMESC MULT, DEOCAMDATA. O SA VA URMEZ SFATUL , IN CEEA CE PRIVESTE CF SI REGISTRUL AGRICL , PE URMA MAI VEDEM...
:ban: Avertisment moderator!

Stimate forumist @Barlaulivia,

Vă rog să nu mai scrieți cu majuscule mesajele postate. În lumea virtuală, este echivalentul țipării la auditoriu.

În acest sens, Regulamentul Forumului prevede:
1.2. Scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, sau cu alte artificii este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.


Vă mulțumesc,
moderator Andrei Grigoriu
ok

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie - nelamurire gligaradu gligaradu o persoana mi-a facut o reclamatie dar pe numele altei personae si a si semnato . se ia in considerare acea reclamatie? (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata DORINA1955 DORINA1955 1,DACA EU SUNT NEMULTUMITA DE O HOTARARE JUDECATOREASCA POT SA DAU IN JUDECATA JUDECATORUL RESPECTIV CEVA ASEMANATOR CU MALPRAXIXUL LA MEDICI CE CALE DE ... (vezi toată discuția)
Inscriere creanta in arhiva electronica de garantii reale mobiliare-opozabilitate terti marysa_2u marysa_2u AM PRIMIT O NOTIFICARE PRECUM CA DATORIA MEA SA INSCRIS IN ARHIVA ELECTRONICA DE GARANTII IMOBILIARE....CE INSEAMNA MAI EXACT? (vezi toată discuția)