avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reclamatie - nelamurire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reclamatie - nelamurire

o persoana mi-a facut o reclamatie dar pe numele altei personae si a si semnato . se ia in considerare acea reclamatie?
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 19:52, 22 Septembrie 2014
buna ziua,

in lipsa unor date/explicatii minime/elementare clare (ex unde a fost facuta reclamatia, cine a semnat-o? A = persoana ce a facut reclamatia in numele lui B sau B = persoana in numele careia a fost facuta reclamatia? aveti dovezi?), precum si orice alte aspecte pe care le considerati relevante, nu cred ca sunt prea multe sanse sa va raspunda cineva...

zi buna!
Ultima modificare: Luni, 22 Septembrie 2014
Maria Munteanu, Avocat
Reclamatia a fost facuta de sotia lui fratele meu pe numele lui desi el nu se afla in tara la acea data .A fost depusa la primarie . Am văzut-o personal, de aceea va întreb: se poate lua in considerare?
Ultima modificare: Luni, 22 Septembrie 2014
andreigrigoriu, moderator
:ban: Stimat forumist @gligaradu

Vă invit să nu mai scrieți folosind majuscule. Fiind un procedeu iritant pentru interlocutori, este prohibit de Regulamentul Forumului.

În acest sens, Regulamentul prevede:
1.2. Scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, sau cu alte artificii este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.

Mulțumesc,
cu stimă,
moderator Andrei Grigoriu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare teren Barlaulivia Barlaulivia MOSTENESC CU CERTIFICAT DE MOSTENITOR O SUPRAFATA DE TEREN EXTRAVILAN, DIN 2011. TERENUL ESTE FOLOSIT DE APROXIMATIV 80/90 ANI DE ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata DORINA1955 DORINA1955 1,DACA EU SUNT NEMULTUMITA DE O HOTARARE JUDECATOREASCA POT SA DAU IN JUDECATA JUDECATORUL RESPECTIV CEVA ASEMANATOR CU MALPRAXIXUL LA MEDICI CE CALE DE ... (vezi toată discuția)
Chemarea in garantie a partii care a incasat rovigneta ContSters159316 ContSters159316 am un pvcontraventie pentru neplata rovigneta . in realitate rovigneta a fost platita insa cei care au incasat rovigneta au incasat gresit adica au ... (vezi toată discuția)