in lipsa unor date/explicatii minime/elementare clare (ex unde a fost facuta reclamatia, cine a semnat-o? A = persoana ce a facut reclamatia in numele lui B sau B = persoana in numele careia a fost facuta reclamatia? aveti dovezi?), precum si orice alte aspecte pe care le considerati relevante, nu cred ca sunt prea multe sanse sa va raspunda cineva...
Reclamatia a fost facuta de sotia lui fratele meu pe numele lui desi el nu se afla in tara la acea data .A fost depusa la primarie . Am văzut-o personal, de aceea va întreb: se poate lua in considerare?
Vă invit să nu mai scrieți folosind majuscule. Fiind un procedeu iritant pentru interlocutori, este prohibit de Regulamentul Forumului.
În acest sens, Regulamentul prevede: 1.2. Scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, sau cu alte artificii este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.