avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sanse la CEDO?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sanse la CEDO?

ce sanse am la cedo in cazul in care: au fost audiati 3 martori ai acuzarii la un termen cand avocatul meu ales a avut cerere de amanare medicala, nu a fost substituit si nu mi-a fost dat avocat din oficiu; 3 din martorii acuzarii, prezentati in rechizitoriu nu au fost audiati, nu au fost citati niciodata, iar declaratiile lor nu au fost citite in fata instantei, dar au fost trecute ca probe in motivarea sentintei de condamnare; mai multe parti responsabile civilmente nu au fost citate niciodata; nu am fost audiat la iccj, iar instanta a schimbat incadrarea(stabilita de curtea apel) art. 36 legea 345 in inselaciune art215 incalcand art 13cp.Ramb. tva in 2001.De asemeni si nu in ultimul rand din 4 expertize contabile, 3 au considerat ca nu s-a prejudiciat statul, si una a stabilit prejudiciu, instanta si-a insusito pe aceasta din urma, dar nu a motivat de ce le-a inlaturat pe celelalte 3.
Cel mai recent răspuns: sam bam , utilizator 11:23, 27 Iulie 2011
Incalcarile, pe care le reclamati, sunt mult prea multe. Imi vine foarte greu sa cred ca instanta a comis atat de multe greseli.
Daca chiar au fost comise, aveti mari sanse la CEDO.
Avocatul dvs. ce spune?
va multumesc pentru confirmare. aceste incalcari grave ale hotararilor instantelor din romania au fost depuse la cedo pe langa multe altele de catre av. mea d.na [editat de admin], dar sunt intr-o situatie disperata deoarece am fost condamnat, iar parte din aceste motive le-am prezentat csm si presedentiei pentru a nu fi nevoit sa cer despagubiri statului roman la cedo. Cu toate acestea nimeni nu a facut nimic pentru remedierea situatiei, si nu-mi ramane decat sa astept decizia cedo, iar apoi sa incerc sa-i fac pe cei care au gresit sa plateasca. Va mentionez ca presedintele de complet de la iccj mai avea la momentul pronuntarii hotararii mele inca doua cauze in care statul a pierdut la cedo. Nu stiu daca pot sa-i dau numele, dar puteti cauta pe net judecatorii groazei. va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 26 Iulie 2011
Alin Popescu, administrator
acelasi judecator se face vinovat si de condamnarile romaniei la cedo in dosarele visan viorica versus romania si danila versus romania.
:offtopic: Interventie moderator: daca aveti o problema strict de ordin penal si nu stiti cum sa o rezolvati o puteti posta aici.
In schimb, discutiile despre judecatori nu-si au locul aici. Prin urmare nu mai deschideti alte topicuri cu tema asta pentru ca nu suntem "gazeta de perete".
Multumesc.
GabrielaA a scris:

:offtopic: Interventie moderator: daca aveti o problema strict de ordin penal si nu stiti cum sa o rezolvati o puteti posta aici.
In schimb, discutiile despre judecatori nu-si au locul aici. Prin urmare nu mai deschideti alte topicuri cu tema asta pentru ca nu suntem "gazeta de perete".
Multumesc. SCUZE!!

Alte discuții în legătură

Dreptul la doua grade de jurisdictie in materie penala tony_m tony_m Protocolul nr. 7 Art. 2 Dreptul la două grade de jurisdicţie în materie penala 1. Orice persoană declarată vinovată de o infracţiune de către un ... (vezi toată discuția)
Revizuire melinaR melinaR am facut toate demersurile in instantele romanesti pentru revizuirea dosarului dar ne-am lovit de respingerea tuturor si pe deasupra avocatul nostru pe care ... (vezi toată discuția)
Apel camera preliminara debine debine Buna ziua. Doresc sa stiu daca se poate face recurs la camera preliminara la ICCJ. Mentionez ca am facut un apel la tribunal pentru camera preliminara ... (vezi toată discuția)