ce sanse am la cedo in cazul in care: au fost audiati 3 martori ai acuzarii la un termen cand avocatul meu ales a avut cerere de amanare medicala, nu a fost substituit si nu mi-a fost dat avocat din oficiu; 3 din martorii acuzarii, prezentati in rechizitoriu nu au fost audiati, nu au fost citati niciodata, iar declaratiile lor nu au fost citite in fata instantei, dar au fost trecute ca probe in motivarea sentintei de condamnare; mai multe parti responsabile civilmente nu au fost citate niciodata; nu am fost audiat la iccj, iar instanta a schimbat incadrarea(stabilita de curtea apel) art. 36 legea 345 in inselaciune art215 incalcand art 13cp.Ramb. tva in 2001.De asemeni si nu in ultimul rand din 4 expertize contabile, 3 au considerat ca nu s-a prejudiciat statul, si una a stabilit prejudiciu, instanta si-a insusito pe aceasta din urma, dar nu a motivat de ce le-a inlaturat pe celelalte 3.
am fost anuntat de catre avocata mea ca a primit in urma cu o saptamana o scrisoare de la camera a treia cedo prin care acestia ne intreaba daca ne mentinem solicitarea de tratare cu prioritate a dosarului, in baza art.41 din regulamentul cedo. Avand in vedere ca primul raspuns l-am primit de la camera a treia in luna mai 2010, prin care mi-au fost fost trimise codurile de bare pentru corespondenta viitoare, precum si numarul de inregistrare a cererii mele, iar ulterior mi-au cerut lamuriri in ceea ce priveste starea familiala, credeti ca am sanse sa se judece cauza intr-un termen relativ scurt?
Revizuire
melinaR
am facut toate demersurile in instantele romanesti pentru revizuirea dosarului dar ne-am lovit de respingerea tuturor si pe deasupra avocatul nostru pe care ... (vezi toată discuția)