avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act adidional pntru CIM incheiat inainte de 01.05.2011?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act adidional pntru CIM incheiat inainte de 01.05.2011?

Buna ziua,
Am auzit ca ar trebui facute acte aditionale la contractele incheiate inainte de mai 2011 referitor la evaluarea performantelor salariatilor...Este adevarat? sau este suficient daca precizam criteriile de evaluare in regulamentul intern?
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:15, 21 Iulie 2011
Constitutia Romaniei prevede ca legea nu are efect retroactiv ... pentru c.i.m. incheiate anterior datei de 01.05.2011, este suficient ca criteriile de evaluare sa fie mentionate in R.I. si care se vor aduce la cunostinta salariatilor prin grija angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari la contractele de munca vechi Raluca Gorun Raluca Gorun Buna ziua, Imi puteti spune ce modificari trebuie sa se faca la contractele de munca incheiate anterior intrarii in vigoare a noului cod al ... (vezi toată discuția)
Acte aditionale privind criteriile de evaluare rominaduca rominaduca Imi spuneti va rog mult, daca este obligatoriu sa intocmim acte aditionale la R.I., la contractele indv. de munca, privind criteriile de performanta, sa ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si criteriile de evaluare dupa 1.5.2011 apetra apetra Conform ultimelor modificari aduse la Codul muncii, in momentul in care intocmim un contract individual de munca ar trebui sa introducem in contract, ... (vezi toată discuția)