avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... operare in revisal dupa 1 aug
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

operare in revisal dupa 1 aug

Mai am o nelamurire...
Pentru a opera in revisal incepand din august sunt necesare cursuri de inspector in resurse umane sau nu?Cei de la ITM nu m-au lamurit.
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ginacoseru , utilizator 12:35, 22 Iulie 2011
nu trebuie sa aveti cursuri de inspector ru, trebuie doar sa fiti numita prin decizie de catre angajator
Uneori nu stiu nici cei de la ITM ce sa zica. In proiectul de lege, da se spunea ca trebuie sa ai cursuri de insp RU dar in legea finala (publicata in M.O.) nu se specifica decat ca persoana ce completeaza Revisalul trebuie sa fie numita prin decizie scrisa. Vezi HG 500/2011
important este ce scrie in legea publicata in m.of nu in proiect!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce curs este acreditat pentru revisal? daniela_a daniela_a am auzit ca, mai nou, nu vom putea depune revisalul daca nu avem o anumita batalama. despre ce e vorba? (vezi toată discuția)
Resurse umane carmen_danciu carmen_danciu Buna ziua . Va rog sa-mi spuneti daca pentru a transmite revisalul poti sa ai calitatea de manager resurse umane sau trebuie sa fii neaparat inspector resurse ... (vezi toată discuția)
Revisal ContSters138151 ContSters138151 Buna ziua, Noul reisal trebuie completat sau preluat din vechiul revisal cu toate contractele de munca inclusiv ale presoanelor care nu mai sunt ... (vezi toată discuția)