avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia pentru cresterea celui de-al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia pentru cresterea celui de-al doilea copil

Buna ziua. Am o fetita nascuta pe 18 dec. 2010 si beneficiez de CCC conform prevederile OUG 148/2005. Voi naste al doilea copil in martie 2012, adica in timpul CCC1 si din ce am mai citit am inteles ca voi beneficia de aceeasi indemnizatie si pentru bebe 2 (nu mai mica de 600 lei si nici mai mare de 3.400 lei). Intrebarea mea este daca si durata CCC2 va fi tot de 2 ani ca si CCC1.

Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 22:24, 21 Iulie 2011
1. CCC2 se acorda tot pana ce al doilea copil implineste 2 ani.
2. Pentru CCC2 puteti alege varianta cu pana la 1 an si daca reluati activitatea inainte ca acesta sa implineasca 1 an veti beneficia de un stimulent de insertie de 500 lei lunar pana copilul implineste 2ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie al doilea copil july_pink2003 july_pink2003 Buna ziua, Am un copil de un an, beneficiez de indemnizatie de crestere copil de 75% din salariu. Daca o sa nasc un al doilea copil pana cand primul va ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru tata ramqby ramqby Buna ziua! As dori sa stiu daca tatal isi poate luna acea luna de concediul pentru copil in prima luna a nasterii copilui,timp in care mama este in concediu ... (vezi toată discuția)
Stimulent din concediu de 2 ani? anacordos anacordos buna ziua.va rog sa ma ajutati cu un raspuns.am intrat in stimulent de insertie cu primul copil pana in 31dec 2013,intre timp sa nascut al doilea copilin ... (vezi toată discuția)