avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Urgent - accident de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Urgent - accident de munca

Buna ziua. Am nevoie urgent de ajutor: Un salariat a avut un accident in timpul serviciului in luna decembrie 2010. Concediul medical a avut codul de indemnizatie 01 pana in prezent. ITM, a fost anuntat dar cazul s-a rezolvat doar in luna aprilie cand s-a depus la pensii o copie dupa avizul ITM a dosarului de cercetare, o copie a procesului verbal de cercetare si o copie FIAM. Datele acestea le-am aflat doar in iulie, ca accidentul de munca s-a finalizat si ca s-a depus si la pensii dosarul. In tot acest timp( decembrie 2010 - iulie 2011) angajatul a avut concedii medicale cu cod 01 si a fost platit ca atare iar concediile medicale au fost depuse la sanatate. Ce este de facut in cazul acesta? Trebuie recalculate salariile dupa cod 03, cum fac pentru ca concediile medicale erau cu cod 01 si au fost depuse? Daca va avea concediu medical pe august tot cu cod 01 ce trebuie facut avand in vedere ca e accident de munca si ar trebui cod 03? Astept in raspuns urgent, va multumesc.

Alte discuții în legătură

Concediu medical accident de munca rrramor rrramor Buna ziua, Speta: am un angajat care in luna februarie a suferit un accident. Din 11 februarie - 29 februarie a primit concediu medical din spital - cat ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat dupa ce itm stabileste - accident de munca ADIAHN ADIAHN Buna ziua, in cadrul unitatii noastre a avut loc in luna septembrie un eveniment in urma caruia un angajat s-a accidentat. Angajatul a beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Circulatie documente in caz de accident floriontehnic floriontehnic situatie:accident de traseu.lucratorul se prezinta la medic (la ora 06.20);i se da cod indemnizatie 06(urgenta medico-chirurgicala);i se elibereaza certificat ... (vezi toată discuția)