avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen depunere plangere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen depunere plangere

Care este termenul limita pana la care poate fi depusa o plingere la politie?
Ce gen de plingeri pot fi depuse la politie? Calomnia, injuriile sunt de competenta lor sau plingerea trebuie depusa la Judecatorie? daca incidentul a avut loc in 29.06.2011 mai este timp pentru depunerea plingerii?
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 15:21, 21 Iulie 2011
Calomnia a fost dezincriminata, adica nu mai este prevazuta ca infractiunea.
Puteti initia o actiune civila, la judecatorie, daca detineti si probe prin care sa va sustineti actiunea.
Termenul pentru depunerea plangereii prelabile , la politie sau parchet, este de 2 luni de la data la care persoana vatamata a stiut cine este faptuitorul.Dar nu va va fi admisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denunt calomnios ContSters75393 ContSters75393 Poate o persoana sa faca plingere ptr. denunt calomnios in situatia urmatoare? Persoana x este agresata de persoana y .Persoana x in plingerea prealabila de ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios calin_pop2000 calin_pop2000 buna ziua o persoana mi-a facut plangere penala la politie pentru amenintare , santaj, ultraj contra bunelor moravuri ,iar, aceasta ... (vezi toată discuția)
Depunere plangere intarziata nathaniel nathaniel o persoana este amenintata cu o arma si batuta , dar nu depune plangere la politie imediat daca depune plangere cu martori dar dupa cativa ani mai este luata ... (vezi toată discuția)