avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasare in alta tara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasare in alta tara

la intrebarea anterioara nu mi-a raspuns nimeni asa ca revin cu o alta ...

un patron are 2 firme: una in Rep Moldova si una in Romania... E posibil sa trimita pe o anumita perioada (o luna, doua), un angajat de la firma de acolo intr-un fel de delegatie aici? daca da, trebuie inregistrat pe undeva? are drept normal de munca aici pe perioada delegatiei? sau.. ?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:22, 21 Iulie 2011
Ati primit raspuns pentru topicul : Contract de management pers fara cetatenie Romana.
www.avocatnet.ro/content/for...

Angajatorul din Rep.Moldova il poate trimite in deplasare în interes de serviciu o perioadă de cel mult 60 de zile calendaristice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de management pers fara cetatenie romana. blindguardian blindguardian Buna ziua Am o intrebare referitoare la o situatie mai complicata.... Doresc sa ma angajez la o firma. Firma are sediul social in Bucuresti (acolo nu are ... (vezi toată discuția)
Diurna in zilele de simbata si dumineca ? 22.08.2009 22.08.2009 Va rog a-mi raspunde la urmatoarea intrebare : O delegatie din cadrul societatii a trebuit sa se deplaseze in interes de serviciu intr-o zi de simbata ... (vezi toată discuția)
Delegatie LALA68 LALA68 Multumesc pentru promptidudinea si corectitudinea raspunsurilor pentru subiectul cu diurna. Mai am o intrebare Vor sa ma trimita in delegatie in ungaria ... (vezi toată discuția)