avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Instanta s-a pronuntat dar nu a redactat si nici ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Instanta s-a pronuntat dar nu a redactat si nici comunicat sentinta!

Mi se intimpla la fiecare proces! Instantele deci cauzele in mare graba (1-2 termene maxim), se pronunta, dupa care trec 3-4 luni pina catadicsesc sa redacteze si comunice sentinta.

Se poate face ceva?

Multumesc.
Daca au trecut mai mult de 30 de zile de la data pronuntarii ( in cauzele civile), puteti formula o cerere adresata presedintelui instantei pentru urgentarea redactarii hotararii.
~ Conținut șters la cerere ~
Inainte cu ceva vreme exista posibilitatea unei audiente la presedintele instantei, insa cum aceasta varianta nu mai exista, altceva nu se poate face .:sorry:
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivarea sentintei- in cat timp de la ultimul termen? macmillan macmillan Exista vreun termen privind motivarea sentintei? In 22 iulie a fost ultimul termen iar de atunci nu am primit nici o instiintare iar pe site apare doar ... (vezi toată discuția)
Divort-timp de redactare si comunicare hotarare ? simina-irina simina-irina in cat timp se elibereaza o sentinta judecatoreasca de la terminarea procesului de divort?va rog sa-mi raspundeti,am terminat divortul dupa spusele avocatei ... (vezi toată discuția)
Divort jeny36 jeny36 buna! As dori sa stiu cand voi primi hotararea judecatoreasca dupa incheierea divortului.Specific ca,ultima infatisare,a fost pe 12 decembrie 2010.Va multumesc ... (vezi toată discuția)