avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... plata ultima rata leasing-valoare reziduala
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

plata ultima rata leasing-valoare reziduala

BUNA ZIUA! AM UN CONTRACT DE LEASING AUTO VALABIL PANA IN DEC.2011 SI CONFORM SCADENTARULUI DIN CONTRACT , ULTIMA RATA REPREZINTA VALOAREA REZIDUALA ( IN JUR DE 20 EURO). EU AM SOLICITAT LA INCHEIEREA CONTRACTULUI CA VAL. REZIDUALA SA O PLATESC ODATA CU RATELE LUNARE INSA IN FACTURA DE LEASING NU SE SPECIFICA NIMIC DESPRE ACEASTA. INTREBAREA MEA ESTE :
VALOAREA REZIDUALA LA FINAL ESTE CEA DIN SCADENTAR SAU MA TREZESC LA FINALUL CONTRACTULUI CA TREBUIE SA MAI ACHIT VREO ALTA VALOARE DECAT CEA DESPRE CARE AM CUNOSTINTA ?
VA MULTUMESC ANTICIPAT PT. RASPUNSURI .
Cel mai recent răspuns: sidorex , utilizator 20:47, 21 Iulie 2011
De regula, acest aspect este stipulat in contract.
Scadentarul face parte integranta din contract.
Pentru a nu avea surprize, va recomand sa contactati societatea de leasing pentru a lamuri problema.
va multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emiterea facturii cu valoarea reziduala de catra firma de leasing raper06 raper06 Buna ziua,as dori sa stiu ce pasi sa urmez in solutionarea urmatoarei probleme:am primit si ultimele facturi (rata si casco)din contractul de leasing ... (vezi toată discuția)
Regularizare tva la factura de leasing lunara si valoare reziduala stefan-neagu stefan-neagu Buna ziua, Acum 4 ani am incheiat un contract de leasing cu Porsche Leasing pentru achizitia unui automobil. Pana la rata 46 inclusiv facturarea s-a facut in ... (vezi toată discuția)
tva leasing financiar lucica21 lucica21 buna ziua . cer ajutor pt. ca nu sunt sigura ca am facut corect urmatoarele inregistrari. o firma de transport achizitioneaza un autoturism-passat-- in ... (vezi toată discuția)