am facut un accident cu un squar nesemnalizat. la fata locului politia a facut poze si a constatat ca nu sunt de vina si ca acel squar trebuia semnalizat. am acel proces verbal de la politie. pe mine reparatia masinii ma costa in jur de 80 de mil. am sanse de castig daca ma judec cu cei de la directia drumurilor?
Aveti toate sansele dar e bine sa va angajati un avocat care sa va sustina interesele si sa poata forta instantele sa dea un verdict favorabil impotriva unui minister condus de un reprezentant al puterii.
eu la masina am casco. iar casco nu vrea sa imi despagubeasca tractarea si cauciucurile avariate. in total cam 20 de milioane pe care ii suport din banii mei.
iar cei de la casco ce vor sa faca ei. in baza procesului verbal de la politie cum ca acel squar este nesemnalizat ei isi vor recupera suma platita mie, adica 6000 ron, adica ei vor da prima oara in judecata directia drumurilor.
eu initial vroiam sa dau in judecata directia drumurilor pentru acei 20 de milioane care nu mi-i acopera casco. dar acum stau si ma intreb, de ce sa nu dau directia drumurilor pentru toata suma? pentru cei 80 de milioane? de ce sa nu iau eu banii de la directia drumurilor si sa-i ia casco?
cum e mai bine sa procedez
In primul rand trebuie sa va lamuriti de unde provine diferenta de 20 milioane. Daca aceasta diferenta provine de la piese avariate in urma accidentului si nu se incadreaza in vreo clauza de excludere prevazuta in contractul casco dati in judecata societatea de asigurare si cereti plata intregii sume de 80 de milioane. Recuperarea acestei sume de la administratorul drumului cade in sarcina societatii de asigurare.
Inainte de a da in judecata societatea de asigurare convocati-i la conciliere.
Pentru conciliere pregati-va cu argumente temeinice privind continutul devizului de reparatie.
Despagubire casco
Sanas
Buna ziua,
Am o masina pt care am asigurare CASCO. Nu mentionez numele asiguratorului pt. a ma conforma regulamentului prezentului forum. De curand (adica o ... (vezi toată discuția)
Casco vs. rca
lorefaur
Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema:
Doua masini, ale aceluiasi proprietar-societati comerciale-se ciocnesc si rezulta o ... (vezi toată discuția)