avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... calomnie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

calomnie

Sotul meu este revolutionar, are 52 de ani, are diabet, un infarct si probleme cu tensiunea. Cum e posibil ca o televiziune sa permita in direct sa fie calomniat . Sotul a fost anchetat de procuratura militara , el a facut revolutie nu si-a cumparat certificatul la meritat. Beneficiaza de indemnizatia minima fiind pensionar de boala gr. II. Nu beneficiaza de medicamente gratuite, de spatiu comercial, pamant si ce se mai spune. Ma intreb cat ii mai rabda inima cu atata nedreptate care se face. Va rog sa-mi spuneti si mie ce masuri pot lua sa nu se mai faca atata nedreptate. Indemnizatia o pot retrage tot revolutionar ramane, Sunt de acord cu discutii contradictorii dar sa-l faci cum iti vine la gura nu! O televiziune trebui sa medieze intre parti nu sa-i dezbine. Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 09:14, 22 Iulie 2011
Calomnia este dezincriminata, prin urmare nu aveti nici o sansa in eventualitatea depunerii unei plangeri penale.

Singura varianta este cea a unei actiuni civile, prin care sa solicite daune morale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa dobandesc drepturi prevazute in legea 34/2004 ileanatudorache ileanatudorache Buna ziua, Sunt urmas al revolutiei din 89 si doresc sa intru in posesia unor drepturi stipulate in lege. Legea e mare si cu multe drepturi,insa numai usi in ... (vezi toată discuția)
E legal sa creezi profile online pamflet ale unor persoane publice? radu_ro_bh radu_ro_bh As vrea sa stiu cat de legal este ca pe un site sa se puna profilul unor persoane publice , cu nume si foto, info, dar practic pagina sa fie pamflet, si la fel ... (vezi toată discuția)