Ma puteti ajuta cu un model de proces verbal de primire echipament lucru : telefon, laptop , masina?
De asemenea as dori sa stiu daca aceste echipamente primite de catre angajati trebuie mentionate in CIM, si in ce act se mentioneaza conditiile de utilizare a echipamentelor pentru a putea atrage raspunderea angajatilor pentru nerespectarea acestor instructiuni?
Multumesc
Model : PROCES VERBAL .Incheiat azi data.....intre S.C.....in calitate de angajator si domnul /a in calitate de angajat ,am procedat azi data de mai sus,primul la predarea si secundul la primirea urmatoarelor obiecte de inventar 1........2.....3......Etc......,toate in stare de functionare .Acestea se folosesc numai in scop de serviciu. Am primit Am predat.(semnaturile ambelor parti si stampila societatii) .Se pt trce si actele de indentitate ale fiecarei parti. Mariiky
Atat in CIM cat si in fisa postului alaturi de prevederile ROI se pot prevedea clauze cu privire la modalitatea in care se poate face predarea acestor echipamente, modul in care pot fi folosite, raspunderea angajatului in cazul deteriorarii sau pierderii acestora.