avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Proces verbal primire echipament de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Proces verbal primire echipament de lucru

Buna ziua,

Ma puteti ajuta cu un model de proces verbal de primire echipament lucru : telefon, laptop , masina?
De asemenea as dori sa stiu daca aceste echipamente primite de catre angajati trebuie mentionate in CIM, si in ce act se mentioneaza conditiile de utilizare a echipamentelor pentru a putea atrage raspunderea angajatilor pentru nerespectarea acestor instructiuni?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ancaoroian , utilizator 20:17, 10 August 2008
Model : PROCES VERBAL .Incheiat azi data.....intre S.C.....in calitate de angajator si domnul /a in calitate de angajat ,am procedat azi data de mai sus,primul la predarea si secundul la primirea urmatoarelor obiecte de inventar 1........2.....3......Etc......,toate in stare de functionare .Acestea se folosesc numai in scop de serviciu. Am primit Am predat.(semnaturile ambelor parti si stampila societatii) .Se pt trce si actele de indentitate ale fiecarei parti. Mariiky
Atat in CIM cat si in fisa postului alaturi de prevederile ROI se pot prevedea clauze cu privire la modalitatea in care se poate face predarea acestor echipamente, modul in care pot fi folosite, raspunderea angajatului in cazul deteriorarii sau pierderii acestora.
mutumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie elvercris elvercris Buna ziua!Cum se redacteaza un proces verbal de dare in custodie?Poate sa ma ajute cineva?Cu multumiri anticipate! (vezi toată discuția)
Echipamente de lucru! gigidorescu gigidorescu Am lucrat la o societate unde aveam salariul minim pe economie in contract si o (mare) parte \"la negru\". Patronul mi-a trimis un laptop prin curier (fara a ... (vezi toată discuția)
Custodie echipamente tehnice Alexs Alexs Buna ziua! As dori sa aflu in ce lege pot afla detalii despre predarea in custodie a echipamentelor tehnice? In ce conditii se poate face, care sunt ... (vezi toată discuția)