avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina avariata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina avariata

fiul meu transporta un prieten pe bancheta din spate a masinii a coborat cateva minute pt a intra in magazin,prietenul de pe bancheta din spate a urcat la volan si a plecat avariind masina la cativa metri,nefiind victime nu am anuntat politia ne-am inteles sa repare masina in termen de 90 de zile luindu-i si o declaratie cu martori.Dupa accident am facut o constatare pentru reparatia masinii. Termenul a trecut deja.Ce pot face in continuare?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:03, 22 Iulie 2011
Indiferent daca au fost sau nu victime in astfel de cazuri politia trebuia avizata. Fiul dv nu il poate obliga la reparatie decat prin instanta pe prietenul lui chiar daca a semnat un document prin care se obliga sa repare masina. Nici pe CASCO nu veti putea repara masina deoarece a lasat masina cu buna stiinta cu cheile in contact. Doar instanta va mai poate rezolva. Atentie ca este posibil ca prietenul sa declare ca a condus cu acceptul fiului dv , deci e bine sa va pregatiti martorii care au fost la fata locului.
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2011
Adrian Tudor, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor solutionare accident provocat de persoana fara permis valib1981 valib1981 buna seara astazi de dimineata ( ora 07) in timp ce imi beam cafeaua aud pe strada un zgomot ies pe geam sa vad (geamul da in strada) si vad o persoana care ... (vezi toată discuția)
Accident cu o masina declarata furata VasilcoviciAnamaria1986 VasilcoviciAnamaria1986 Buna ziua, am o problema- poate ma puteti ajuta cu un sfat. Duminica dimineata mi-am gasit masina busita in parcare (locul meu de parcare pe care il platesc la ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu retinerea permisului de conducere dan18 dan18 buna ziua,am avut un accident auto,nu am condus eu.eu dormeam pe bancheta din spate.in prima faza cel ce a condus a declarat ca am condus eu.eu nu imi aminteam ... (vezi toată discuția)