buna ziua,am avut un accident auto,nu am condus eu.eu dormeam pe bancheta din spate.in prima faza cel ce a condus a declarat ca am condus eu.eu nu imi aminteam nimic decat ca am facut o comotie cerebrala de la impact si oricum dormeam fiind si baut.cine a condus masina in momentul acidentului a iesit f rapid din masina si a incercat sa ma traga la volan,martorii declarand in prima faza ca m-au gasit cu picioarele pe scaunu de la sofer.mi sa ridicat permisu pe loc si au vrut cei de la politie sa-mi faca mie dosar penal.l-au si trimis la parchet.intre timp am adus probe video,au venit si probele adn recoltate de pe airbagurile masini si persoana care a condus masina arecunoscut ca el a fost la volan si a condus dar ca eu i-am spus sa conduca.mentionez ca el nu are permis de conducere si eu nu ias fi dat niciodata masina sa o conduca.ce seintampla cu permisu meu,se poate anula sau se suspenda?aciidentu a fost pe 21 august 2011.in legislatia rutiera dupa cat am citit nu prevede decat inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau amenda penala pt incredintare cu BUNA STIINTA a unui autovehicul la o persoana ce nu poseda permis.va rog sa ma ajutati.multumesc
Interesant cum va amintiti ca ati facut comotie, dar nu va amintiti ca i-ati dat celui fara permis, cheile.. cum au ajuns totusi la el ? Conteaza aceste circumstante.. angajati avocat.
am gresit eu in explicatie,nu imi amintesc nimic din momentul cand am adormit in masina si m-am trezit la spital.cei de la spital mi-au spus ca am facut comotie.cheile nu i le-am dat..eu dormind a luat masina si a plecat cu ea si cu mine in spate dormind.mi se poate anula permisu meu?
Conteaza toate aspectele.. cum ati ajuns baut pe bancheta din spate, cum a ajuns celalalt la volanul masinii, cheile erau in contact sau asupra dvs.. conteaza ce ati declarat, ce veti mai declara.. Pana nu se ajunge la clarificarea situatiei, nu puteti stii.
Daca se va ajunge la un proces si veti fi gasit vinovat ca i-ati incredintat masina, permisul va fi anulat