avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Anulare semnatura digitala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Anulare semnatura digitala

Am drept de semnatura digitala pentru doua societati care au inchis afacerea si au plecat din Romania. Cum anulez la MFP semnatura mea digitala.
Declaratia 151 Cerere pentru revocarea dreptului de utilizare a serviciului Depunere declaraţii on-line (OMEF 847/2009) Formular Cererea se depune de titularul certificatului calificat. Cererea se listează, se completează, se semnează, se scanează şi se trimite prin e-mail pe adresa autoritate.MFP@mfinante.ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocarea accesului la serviciul de depunere online DANY & CO EXPERT CONSULTING SRL DANY & CO EXPERT CONSULTING SRL În articolul de mai jos, Direcţia Generală a Finanţelor Publice informează contribuabilii, deţinători de certificate digitale pentru semnătură ... (vezi toată discuția)
Reinnoire semnatura electronica OANA GHEORGHE OANA GHEORGHE Buna ziua, In momentul reinnoirii semnaturii electronice este necesara si crearea, respectiv inregistrarea unei noi adrese de email? Am depus astazi pe ... (vezi toată discuția)
Revocare drept de a depune declaratii on-line camicami camicami Daca o societate schimba contabilul cum va proceda pentru a-i revoca dreptul de a depune declaratiile on-line cu certificatul digital propriu pentru a-l ... (vezi toată discuția)