avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier

speta mea suna cam asa:pe timp de iarna un autovehicol intra intr-o intersectie nedirijata,din cauza masiniilor parcate pe ambele parti ale carosabilului nu observa autoturismul care vine din dreapta si in consecinta nu ii acorda prioritate ,motiv pentru care intra in coliziune cu acesta,ricosand in urma accidentului intr-un autoturism stationat pe marginea drumului.Interesul meu este sa il scot vinovat exclusiv pe cel ce venea din dreapta,ceva sfaturi sau indreptari jurisprudentiale?
daca venea din dreapta si beneficia de prioritate nu ai nici o sansa sa il scoti vinovat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident bogdanS85 bogdanS85 buna ziua.in cursul zilei de ieri ma deplasam cu microbuzul pe traseu intr un sat iar intr-o curba am gasit parcate 6 autoturisme in dreptul unei biserici.m am ... (vezi toată discuția)
Contestație pv accident rutier GRIGORE G GRIGORE G buna ziua. Duminica 27.08.2017 am fost implicata intr-un accidet rutier pe strada Teius intersectie cu strada Vaslui. Eu veneam pe prioritate pe starda Teius, ... (vezi toată discuția)
Neacordare prioritate adinani adinani Este corect sa fiu considerată vinovata pentru neacordare de prioritate in urma unui accident care s-a produs dupa ce eu am efectuat un viraj la stânga ... (vezi toată discuția)