buna ziua.in cursul zilei de ieri ma deplasam cu microbuzul pe traseu intr un sat iar intr-o curba am gasit parcate 6 autoturisme in dreptul unei biserici.m am asigurat si am intrat in depasire iar in dreptul celei dea 3 masini am fost lovit de o masina care a franat peste 20 de metri si a intrat in mine in partea stanga a microbuzului.mie mia suspendat permisul pe 60 de zile si amenda.ala care a intrat in mine nu ia facut nimic.politia nu a luat in vizor masinile parcate ilegal pe sectorul de drum unde eu stiu k e interzis. am martori din microbuz cu masinile parcate si cum a intrat ala in mine,poze pe telefonul cu masinile parcate .ajutati-ma va rog cine stie cum sa procedez.va multumesc pt timpul acordat
Puteti chiar sa faceti o plangere penala impotriva politistului
Insa neaparat sa faceti plangere impotriva pricesului-verbal in 15 zile si odata cu acesta sa mentionati si martorii din microbuz si adresaele acestora unde sa fie citati.
Autovehiculul care v-a lovit de unde venea? Din fata sau de pe un drum lateral? Daca venea de pe un drum lateral, intersectia era dirijata prin indicatoare sau era o intersectie nedirijata? Daca era o intersectie dirijata care autovehicul avea prioritate de trecere?
Pentru formarea unei opinii corecte sunt necesare aceste informatii. Va rog reveniti cu aceste informatii.
ing. Ioan Ciobanu
Utilizatorul spune ca a depasit 6 autoturisme stationate intr-o curba, nu pare sa fie vorba de vreo intersectie, din ce inteleg eu a intrat pe contrasens sa depaseasca si a intrat in coliziune cu un autoturism care venea din directie opusa.
Accident rutier
low4you
speta mea suna cam asa:pe timp de iarna un autovehicol intra intr-o intersectie nedirijata,din cauza masiniilor parcate pe ambele parti ale carosabilului nu ... (vezi toată discuția)