avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident

buna ziua.in cursul zilei de ieri ma deplasam cu microbuzul pe traseu intr un sat iar intr-o curba am gasit parcate 6 autoturisme in dreptul unei biserici.m am asigurat si am intrat in depasire iar in dreptul celei dea 3 masini am fost lovit de o masina care a franat peste 20 de metri si a intrat in mine in partea stanga a microbuzului.mie mia suspendat permisul pe 60 de zile si amenda.ala care a intrat in mine nu ia facut nimic.politia nu a luat in vizor masinile parcate ilegal pe sectorul de drum unde eu stiu k e interzis. am martori din microbuz cu masinile parcate si cum a intrat ala in mine,poze pe telefonul cu masinile parcate .ajutati-ma va rog cine stie cum sa procedez.va multumesc pt timpul acordat
Puteti chiar sa faceti o plangere penala impotriva politistului
Insa neaparat sa faceti plangere impotriva pricesului-verbal in 15 zile si odata cu acesta sa mentionati si martorii din microbuz si adresaele acestora unde sa fie citati.
Din cate inteleg dvs ati depasit intr-un loc nepermis.
Dapasire intr-un loc nepermis a unor obstacole (autoturisme) parcate intr-un loc mepermis? Corect?
Autovehiculul care v-a lovit de unde venea? Din fata sau de pe un drum lateral? Daca venea de pe un drum lateral, intersectia era dirijata prin indicatoare sau era o intersectie nedirijata? Daca era o intersectie dirijata care autovehicul avea prioritate de trecere?
Pentru formarea unei opinii corecte sunt necesare aceste informatii. Va rog reveniti cu aceste informatii.
ing. Ioan Ciobanu
Utilizatorul spune ca a depasit 6 autoturisme stationate intr-o curba, nu pare sa fie vorba de vreo intersectie, din ce inteleg eu a intrat pe contrasens sa depaseasca si a intrat in coliziune cu un autoturism care venea din directie opusa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie politie accident usor alinbarbulescu alinbarbulescu Buna Ziua Am fost implicat intr-un accident usor cu un trolebuz. Pe scurt, mergand pe strasa Witing (face legatura intre Gara de Nord si Calea Plevnei) care ... (vezi toată discuția)
Depasire in intersectie ralyna ralyna buna seara! este prima data cand folosesc acest site si sper sa ma puteti ajuta. Ma aflam cu o ruda in masina, ea era la volan - este incepatoare. Ne ... (vezi toată discuția)
Accident rutier low4you low4you speta mea suna cam asa:pe timp de iarna un autovehicol intra intr-o intersectie nedirijata,din cauza masiniilor parcate pe ambele parti ale carosabilului nu ... (vezi toată discuția)