avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nedumerire: e legal ce doreste conducerea spitalului?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nedumerire: e legal ce doreste conducerea spitalului?

asistent medical sipitalul nu are bani suficienti pt salarii se propune concediu fara plata infintarea de PFA si sa lucram prin rotatie pe PFA cate 1 luna .
va rog avataje dezavantaje daca este legal
multumesc
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 20:46, 26 Iulie 2011
Nu este legal, este activitate dependenta; trebuie obligatoriu CIM (eventual cu timp partial).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa infiintez o intreprindere familiala/individuala daca sunt functionar public? ContSters54942 ContSters54942 Buna ziua! Am cateva intrebari la care raspunsurile dvs. mi-ar putea fi de foarte mare ajutor: 1. Statutul de functionar public ma poate impiedica sa ... (vezi toată discuția)
Medicii ( pfa ) au activitate dependenta sau independenta? OFICIU JURIDIC OFICIU JURIDIC Cum cataloghez PFA-urile cu care colaborez in PFA cu activitate dependenta sau PFA cu activitate independenta in urmatoarea situatie : Un SRL cu activitate de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt angajata cu contract individual de muncă si ... Simona97 Simona97 Buna ziua , Sunt angajata cu contract individual de muncă si salariu minim pe economie 3700 brut , angajatorul a venit cu propunerea sa imi deschid un PFA ... (vezi toată discuția)