avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prescriptie amenda contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prescriptie amenda contraventionala

daca am primit o amenda pentu rovineta, camera fixa pe data de 17 ianuarie iar plicu cu amenda a venit pe 22 iulie am sanse sa fac contestatie, nu se pescrie daca am primito dupa 6 luni va multumesc:">
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:12, 22 Iulie 2011
au termen 6 luni de la contraventie pt a intocmi procesul verbai si inca o luna sa vi-l trimita ( comunice).
Aveti cam sanse 0 sa castigati in instanta. PV v-a fost trimis in termenul legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta Madalina2806 Madalina2806 Buna ziua, Poate ma ajutati si pe mine cu un raspuns legat de termenul in care trebuie emis procesul verbal de constatare a lipsei rovinetei. Am primit un ... (vezi toată discuția)
Prescriptie amenda contraventionala mariaba mariaba Pot contesta o contraventie pe motiv de prescriere in conditiile urmatoare? - data producerii contraventiei: 19.03.2011 - PV de constatare intocmit pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta ... dany2605 dany2605 Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)